Om mig

Jag heter Eva och bor i Tranemo kommun i Västergötland. Under min uppväxt hade vi jakthundar hemma, men 1991 skaffade jag och min syster en sheltie som hette Skorpans FH Bellman, till vardags kallad Bellman, och vi hade mycket roligt tillsammans. Bellman blev en stor sheltie, över maxgränsen, och ställdes därför bara ut en gång officiellt. Vi tränade lite lydnad och agility.

År 2005 kom min underbara Midas (Chiroskas Charming Chap). Midas är en sådan hund som man bara får en gång i livet. Klok, vacker, genomsnäll och så mån om att vara till lags och med på allt som man vill göra. Vi har varit på många utställningar och har även tävlat lydnad, bruks, agility och rallylydnad.

Mellan jul och nyår 2010 utökades familjen med söta yrvädret Ceasar (Chiroskas Real Wild Child). Han är en pigg, glad och busig sheltie med massa energi. Ceasar har varit med på många utställningar och också tävlat i rallylydnad och viltspår.

I juni 2014 fick Midas somna in efter en tids sjukdom, det var det svåraste jag någonsin varit med om och jag saknar honom så oerhört.

Hösten 2015 flyttade Daisy in (Solisweet Red Hot Ruby), min första tik. Förhoppningarna är att så småningom kunna få valpar efter henne. Hon är en väldigt social och mysig tjej.

2017 fick jag mitt kennelnamn Bellcharm.

Bellman

Bellman